آموزش طرز تهیه مارمالاد پرتقال آموزش طرز تهیه مارمالاد پرتقال

البرز کروم

آموزش طرز تهیه مارمالاد پرتقال آموزش طرز تهیه مارمالاد پرتقال

۲۷ تیر ۱۳۹۷

آموزش طرز تهیه مارمالاد پرتقال

آموزش طرز تهیه مارمالاد پرتقال

البرز کروم – آشپزی و تغذیه ( مارمالاد پرتقال ):

مواد لازم :

مغز پرتقال ۱ کیلوگرم

شکر ۱کیلوگرم

ورق ژلاتین ۳ عدد

طرز تهیه :

منظور از مغز پرتقال اینه که پوست پرتقال رو بگیریم و پوست دوم اون رو جدا کنیم و هسته های پرتقال رو هم بگيريم.بعد از اینکه مغز پرتقالها رو درآورديم،اونها رو داخل یک قابلمه می ریزیم و شکر رو روی اون می ریزیم و مخلوط می کنیم. بعد اون رو روی حرارت میزاريم تا شکر اون به جوش بياد و مارمالاد کاملاً غلیظ بشه.

ورقه ژلاتین، رو داخل آب جوش حل می کنیم. بعد از اینکه مارمالاد کاملاً غلیظ شد، ورق ژلاتین آب شده رو داخل اون می ریزیم و بعد يه مقدار پوست پرتقال رو داخل اون می ریزیم و بعد از ۲، ۳ تا جوش اون رو از روی حرارت بر می داریم.

آموزش طرز تهیه مارمالاد پرتقال