البرز کروم

آموزش طرز تهیه مارمالاد پرتقال آموزش طرز تهیه مارمالاد پرتقال

۲۷ تیر ۱۳۹۷

آموزش طرز تهیه مارمالاد پرتقال

آموزش طرز تهیه مارمالاد پرتقال

البرز کروم – آشپزی و تغذیه ( مارمالاد پرتقال ):

مواد لازم :

مغز پرتقال ۱ کیلوگرم

شکر ۱کیلوگرم

ورق ژلاتین ۳ عدد

طرز تهیه :

منظور از مغز پرتقال اینه که پوست پرتقال رو بگیریم و پوست دوم اون رو جدا کنیم و هسته های پرتقال رو هم بگيريم.بعد از اینکه مغز پرتقالها رو درآورديم،اونها رو داخل یک قابلمه می ریزیم و شکر رو روی اون می ریزیم و مخلوط می کنیم. بعد اون رو روی حرارت میزاريم تا شکر اون به جوش بياد و مارمالاد کاملاً غلیظ بشه.

ورقه ژلاتین، رو داخل آب جوش حل می کنیم. بعد از اینکه مارمالاد کاملاً غلیظ شد، ورق ژلاتین آب شده رو داخل اون می ریزیم و بعد يه مقدار پوست پرتقال رو داخل اون می ریزیم و بعد از ۲، ۳ تا جوش اون رو از روی حرارت بر می داریم.

آموزش طرز تهیه مارمالاد پرتقال