البرز کروم

آموزش طرز تهیه سوپ سفید آموزش طرز تهیه سوپ سفید

۲۰ تیر ۱۳۹۷

آموزش طرز تهیه سوپ سفید

آموزش طرز تهیه سوپ سفید

البرز کروم – آشپزی و تغذیه ( سوپ سفید ):

مواد لازم :

جو : يك پيمانه
آب گوشت يا مرغ : ۵ پيمانه
هويج : يك عدد رنده شده يا خرد شده
خامه : يك دوم پيمانه
شير : ۲ پيمانه
نمك ، فلفل : به ميزان لازم
جعفري : كمي ، خرد شده

طرز تهیه :

جو را از قبل خيس كرده، حدود دو ساعت با ۸ پيمانه آب بپزيد تا كاملا پخته و نرم شود. آب گوشت يا مرغ را با هويج و جو مخلوط كرده ، حدود نيم ساعت ديگر بپزيد . سپس شير گرم كرده را به آن اضافه كنيد و ۱۵ تا ۲۰ دقيقه ديگر روي حرارت قرار دهيد تا سوپ جا بيافتد . نمك و فلفل سوپ را اندازه كنيد . در انتها سوپ را با خامه مخلوط كرده ، همراه با كمي جعفري سرو كنيد.
سوپ جو با آب مرغ خوشمزه تر مي شود چون آب مرغ بي رنگ است براي سوپ سفيد جو مناسب تره.
هويج نگيني خرد شده براي سوپ مناسب تره رنگ سوپ را سفيدتر نگه مي داره.
جو حتما بايد خوب بپزد و لعاب بيندازد.
شير را گرم كنيد چون اگر شير سرد را در سوپ بريزيد شير مي برد ولي وقتي حرارت آن با سوپ برابر باشد ديگر سوپ بريده و اصطلاحاً (بره بره ) نمي شه.
براي غليظ شدن سوپ مي توانيد ۲ قاشق سوپخوري آرد ذرت يا گندم را در يك دوم ليوان آب سرد حل كرده و به سوپ اضافه كنيد.
از قرص عصاره ي مرغ نيز مي توانيد براي تهيه سوپ جو استفاده كنيد.
خامه را با كمي سوپ داغ مخلوط كرده و بعد به سوپ اضافه كنيد.
جعفري را خيلي ريز كنيد طوري كه آب نيندازد سپس روي سوپ بريزيد.

آموزش طرز تهیه سوپ سفید